A feltüntetett árak magyar forintban értendőek, alanyi Áfamentességgel kerülnek számlázásra.

Szállítási módok:

Választhat személyes átvételt vagy kiszállítást.

1. Személyes átvétel
Ön a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Szolgáltató budapesti átvételi pontján: 1146 Budapest, Cházár András u 2/B.  Az átvétel időpontjáról a szolgáltatóval szükséges egyeztetni.

2. Kiszállítás
Kérésére a Szolgáltató vállalja a megrendelt termék kiszállítását az Ön által megadott magyarországi szállítási címre. A kiszállítás pontos dátumáról a Szolgáltató e-mailben vagy telefonon értesíti Önt. Jelenleg az alábbi partnereinkkel végezzük a kiszállítást:

Foxpost, MPL, valamint saját járművekkel, amennyiben a klímaberendezéseket velünk telepítteti.

Túlméretes (50kg feletti) csomagok kiszállítása egyeztetést követően saját járművekkel történik.

Foxpost csomagterminál:

- Egységesen bruttó 1490.- ft a szállítás díja,

MPL futárszolgálat(max 40kg):

- Egységesen bruttó 2490.- ft a házhozszállítás díja

Fizetési módok:

Ön az alábbi fizetési módok közül választhat:

1. Előre utalás

Önnek lehetősége van a banki átutalásos fizetésre. Ebben az esetben kérjük a megrendelés szerinti végösszeget a Szolgáltató 12600016-12934678-54211324 számú bankszámlájára átutalni, miután a szolgáltató megküldte az utaláshoz szükséges előleg számlát. Előre utalás esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.

2. Készpénzes fizetés
Ön a Szolgáltató telephelyén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a fizetést követően kerülhet sor.

3. Utánvétes fizetés
Ön a megrendelt termék vételárát a kiszállításkor fizeti meg.

4. Utánvétes fizetés, klímaberendezések telepítése esetén
Ön a megrendelt termék telepítési helyszínén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. A telepítésre a számlán szereplő összeg jóváírását követően kerülhet sor.

5. Bankkártyás fizetés a rendelés leadásakor (pillanatnyilag nem elérhető)
A megrendelés rögzítésekor azonnal ki tudja fizetni a megrendelt terméke(ke)t, valamint azok szállítási költségét az OTP Mobil Kft által üzemeltetett OTP SimplePay felületen keresztül. Az elfogadott kártyatípusok: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express.